Friss hírek AI szoftverekről, fejlesztésekről

Ez a cikk az 5 legjobb ingyenes háttér eltávolító AI-t be: Erase.bg, Zyro, Pixelmator Pro, Wepik és TopMediai.
ingyenes háttér eltávolító ai

Az elmúlt hónapokban a mesterséges intelligencia számos iparágat forradalmasított, és ez alól a képszerkesztés sem kivétel. Az AI gyorsabbá, pontosabbá és hatékonyabbá tette a képszerkesztés folyamatát. A fejlett AI algoritmusok például lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy néhány kattintással eltávolítsák a hátteret bármely képről. Azonban a piacon elérhető sok ingyenes háttér eltávolító AI eszköz mellett kihívást jelenthet a megfelelő kiválasztása. Ebben a cikkben öt olyan platformot vizsgálunk meg, amelyek háttéreltávolító eszközöket kínálnak: Erase.bg, Zyro, Pixelmator Pro, Wepik és TopMediai, és összehasonlítjuk a jellemzőiket, hogy segítsünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Erase.bg

ingyenes háttér eltávolító ai

Erase.bg egy online AI alapú háttér eltávolító eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eltávolítsák a hátteret a képeikről. 

Az Erase.bg felülete felhasználóbarát. Az alkalmazás képszerkesztési előismeretek nélkül is használható. A felhasználók legfeljebb
5000×5000 pixeles képeket tölthetnek fel PNG, JPEG, JPG és WEBP formátumban. Érdemes megjegyezni, hogy a platform lehetővé teszi a felhasználók számára új hátterek, például egyszínű vagy mintás képek hozzáadását is. 

Az Erase.bg egyik előnye a gyorsasága. A program mindössze néhány másodperc alatt képes eltávolítani a hátteret egy képről, így nagyon hatékony eszköz az elfoglalt emberek számára, akiknek nagyszámú képet kell szerkeszteniük. Az alkalmazás különböző hátterekkel működik, beleértve a több színnel és mintával rendelkező összetett háttereket is. Figyelemre méltó, hogy a platform lehetővé teszi a felhasználók számára a képek átméretezését és mentését is minden formátumban. 

Az Erase.bg szolgáltatásának ingyenes és fizetős változatát is kínálja. Az ingyenes verzió 45 kreditet biztosít a felhasználóknak a háttér eltávolításához. Ezután több fizetős változat is létezik: a Starter, amely 29 dollárba kerül havonta; a Basic, amely 1200 kreditet biztosít és 89 dollárba kerül; és a Premium, amely 299 dollárba kerül.

Zyro

ingyenes háttér eltávolító ai

A Zyro egy weboldal építő platform, amely számos funkciót kínál. A weboldal számos AI alapú eszközzel rendelkezik, többek között AI háttér eltávolítóval, AI weboldal hőtérképpel, AI szövegíróval és AI szlogengenerátorral. A Zyro felhasználóbarát és alkalmas olyanoknak, akiknek nincs tapasztalatuk a webtervezésben vagy a kódolásban.

Az AI alapú háttéreltávolító eszköz gyorsan és pontosan eltávolítja a háttereket a képekről. A felhasználók könnyen feltölthetnek képeket a platformra, és a háttéreltávolító eszközzel közvetlenül a weboldal építőn belül szerkeszthetik azokat.

A felhasználók a képeket SVG vagy PNG formátumban tölthetik fel. Ezt követően a program egyetlen kattintással elvégzi a varázslatot. Az eszköz eltávolítja a hátteret, miközben a kép fő témája változatlanul megmarad.

A platform ingyenes és fizetős verziót is kínál szolgáltatásából. Az ingyenes verzió tartalmazza a háttér eltávolító eszközhöz való hozzáférést, de korlátozza a feldolgozható képek számát.

Pixelmator PRO

ingyenes háttér eltávolító ai

Pixelmator Pro egy hatékony képszerkesztő szoftver, amelyet kizárólag Mac számítógépekre terveztek és készítettek. Számos fejlett funkciót tartalmaz a digitális képek szerkesztéséhez és javításához, köztük egy mesterséges intelligenciával működő háttéreltávolító eszközt.

A háttéreltávolító eszköz gépi tanulási algoritmusokat használ a háttér automatikus felismerésére és eltávolítására a képekről. A program más fejlett szerkesztőeszközöket is kínál, például a javító eszközt, amellyel a fényképeken lévő tárgyak nyomok nélkül eltüntethetők. 

A Pixelmator Pro intuitív felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a felhasználók számára a navigációt és a különböző szerkesztőeszközökhöz való hozzáférést. Támogatja az olyan fájlformátumokat, mint a PSD, JPEG és PNG és képes kezelni a nagy felbontású képeket.

A Pixelmator Pro a fejlett szerkesztőeszközök mellett számos funkciót kínál a grafikák létrehozásához és szerkesztéséhez, például vektoros alakzatok, szöveg és egyéni ecsetek létrehozásához. A program támogatja a harmadik féltől származó bővítményeket is, így a felhasználók bővíthetik a funkcióit.

A magánszemélyek hét napig ingyenesen kipróbálhatják a Pixelmator Pro-t. Ezt követően az alkalmazás egyszeri vásárlásként 49,99 dollárért vásárolható meg a Mac App Store-ban.

Wepik

ingyenes háttér eltávolító ai

Wepik egy felhőalapú grafikai tervező platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy professzionális minőségű terveket készítsenek a közösségi médiához, prezentációkhoz, marketinganyagokhoz és egyéb célokra. Drag and drop felületet és hatalmas könyvtárat kínál tervezési eszközökből, beleértve sablonokat, illusztrációkat, ikonokat és fényképeket.

A platform felhasználóbarát felülettel rendelkezik és olyan személyek számára is alkalmas, akiknek nincs tapasztalatuk a grafikai tervezésben. A Wepik tartalmaz egy mesterséges intelligenciával működő háttéreltávolító eszközt is, amely gyorsan és pontosan képes eltávolítani a háttereket a képekről. A felhasználók a szerkesztett grafikákat PNG és JPG formátumban tölthetik le.

A háttér eltávolító eszközén kívül a Wepik számos más funkciót és eszközt is kínál, mint például a csapattagokkal való együttműködés, a tervek mentése és megosztása, valamint a különböző testreszabható sablonok elérése. 

A Wepik szolgáltatásának ingyenes és fizetős változatát is kínálja. Az ingyenes verzió hozzáférést biztosít a háttér eltávolító eszközhöz és a tervezési eszközök korlátozott könyvtárához. A fizetős verzió több funkciót és korlátlan hozzáférést kínál a platform tervezési eszközeihez.

TopMediai

ingyenes háttér eltávolító ai

TopMediai egy online platform, amely mesterséges intelligencia technológiát használ képek, videók és hangok feldolgozására. A platform egy nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciával rendelkező háttéreltávolító eszközt kínál, amely fejlett algoritmusokat használ az előtérben lévő téma és a háttér felismerésére és elkülönítésére egy képen. A TopMediai háttéreltávolító eszközének egyik előnye a gyorsasága és hatékonysága. Az AI-alapú algoritmus másodpercek alatt képes feldolgozni a képeket, még a bonyolult részleteket tartalmazó, összetett képek esetében is. 

A platform olyan eszközöket is tartalmaz, mint egy AI art generátor, egy vízjel eltávolító és egy online hangváltó. Sőt, a felhasználók játszva alakíthatják át a szöveget valósághű és kifejező hanggá. 

A TopMediai intuitív és felhasználóbarát felületet biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan hozzanak létre és osszanak meg professzionális megjelenésű prezentációkat, videókat és animációkat fejlett képszerkesztési ismeretek nélkül. 

A TopMediai ingyenesen használható és több előfizetési csomagot is kínál. Az alapcsomag 5,99 dollárról indul, míg a prémium csomag havi 11,99 dollárért szerezhető be. Ezen kívül a TopMedai kínál Pro verziót is 22,99 dollárért,

Következtetés

A mesterséges intelligenciával működő háttéreltávolító eszközök forradalmasítják a fényképek szerkesztését. A fejlett algoritmusoknak és az intuitív kezelőfelületeknek köszönhetően a felhasználók mostantól gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban távolíthatják el a hátteret, mint valaha. Ebben a cikkben azonosítunk néhány olyan kulcsfontosságú jellemzőt, amelyek kiemelik az AI eszközöket, például az összetett hátterek kezelésének képességét és a kimeneti formátumok rugalmasságát. Végső soron az eszköz kiválasztása az Ön egyedi igényeitől és preferenciáitól függ. A hagyományos képszerkesztő eszközök, mint például az Adobe Photoshop, szintén rendelkeznek beépített, mesterséges intelligenciával működő eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a hátterek egyszerű törlését vagy módosítását. Az Adobe Suite azonban nem ingyenes és a nem professzionális fotósok vagy képszerkesztők inkább a cikkben ismertetett ingyenes eszközök valamelyikét részesíthetik előnyben. 

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó bejegyzések

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát, és azt a lehetőséget, hogy egyéni LLM-eket (Large Language Models) hozzon…

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

A Clearview AI arcfelismerő cég elárulta, hogy közel egymillió keresést futtatott le az amerikai rendőrség számára.

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Az olasz adatvédelmi hatóság közölte, hogy hajlandó feloldani a ChatGPT-tilalmat, ha az OpenAI teljesít bizonyos feltételeket.

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart a híreket követően, miszerint egy érzelmek felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia rendszert fejleszt. (Zoom IQ)

Kiemelt AI hírek

Kapcsolódó bejegyzések

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát, és azt a lehetőséget, hogy egyéni LLM-eket (Large Language Models) hozzon…

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

A Clearview AI arcfelismerő cég elárulta, hogy közel egymillió keresést futtatott le az amerikai rendőrség számára.

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Az olasz adatvédelmi hatóság közölte, hogy hajlandó feloldani a ChatGPT-tilalmat, ha az OpenAI teljesít bizonyos feltételeket.

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart a híreket követően, miszerint egy érzelmek felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia rendszert fejleszt. (Zoom IQ)

Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elsőként értesülhet a legfrissebb AI hírekről.