Friss hírek AI szoftverekről, fejlesztésekről

A mesterséges intelligencia (AI) a termelékenység fokozásának, a munkafolyamatok racionalizálásának és a mindennapi feladatok egyszerűsítésének alapvető eszközévé vált. A mesterséges intelligenciának az életünk különböző területein történő egyre nagyobb mértékű integrációjával az egyszerűen használható AI-megoldások iránti kereslet az egekbe szökött.
Az AI Chrome bővítmények digitális életünk nélkülözhetetlen részévé váltak, segítve minket az időmegtakarításban, a hibák csökkentésében és az általános online élmény javításában.

A mesterséges intelligencia (AI) a mindennapi feladatok egyszerűsítésének alapvető eszközévé vált. A mesterséges intelligenciának az életünk különböző területein történő egyre nagyobb mértékű integrációjával az egyszerűen használható AI megoldások iránti kereslet az egekbe szökött. Az egyik ilyen terület, ahol a mesterséges intelligencia jelentős hatást gyakorol, az AI Chrome bővítmények fejlesztése, amelyek célja, hogy különböző módon segítsék a felhasználókat az internetes böngészés során. Ez a cikk a legjobb AI-alapú Chrome-bővítmények közül mutat be néhányat, amelyek átalakították a webes interakcióinkat, intelligensebbé és hatékonyabbá téve online élményeinket. E bővítmények mindegyike egyedi funkciókat és képességeket kínál, amelyek célja a különböző feladatok egyszerűsítése, az e-mailek megfogalmazásától és a hang átírásától kezdve a kutatások elvégzéséig és a tartalomgenerálásig.

AI Chrome bővítmények összehasonlító táblázata:

Bővítmény   Jellemzők
ChatGPT for Chrome   Szövegösszefoglaló, tartalomgenerálás,
nyelvi fordítás, kérdésekre való válaszadás
Jasper   Hangutasítások, emlékeztetők, ütemezés,
e-mail kezelés, webes keresés
Compose AI   E-mail szerkesztés, automatikus mondatkiegészítés,
e-mail sablonok, nyelvi javaslatok
Fireflies.ai   Értekezletek átírása, automatikus összefoglalók, kulcsszavak kinyerése, integráció CRM és más platformokkal
Text to Speech Reader   Szövegből beszéddé alakítás,
testreszabható hangok, sebességszabályozás, többnyelvű támogatás
Otter.ai   Valós idejű átírás, kulcsszavak kinyerése, beszélőazonosítás, összefoglaló készítése, együttműködési eszközök
Scalenut   AI által generált tartalom, kulcsszó optimalizálás, nyelvtani és hangnem ellenőrzés, tartalomtervezés
QuillBot   Parafrazálás, szöveg átírása,
többféle kimeneti mód, nyelvtani és stílusjavítás
AI tree   Mesterséges intelligencia alapú keresés, tartalomösszefoglalás, kulcsszavak kinyerése, automatikus idézetgenerálás,
személyre szabott ajánlások

Ez az összehasonlító táblázat áttekintést nyújt a cikkben említett egyes AI Chrome bővítmények elsődleges funkcióiról és figyelemre méltó jellemzőiről. A táblázat kiemeli az egyes bővítmények egyedi képességeit és erősségeit, lehetővé téve az olvasók számára, hogy jobban megértsék alkalmazásukat és megalapozott döntést hozzanak arról, hogy melyik eszköz felel meg leginkább az igényeiknek.

ChatGPT for Chrome

Forradalmasítsa a böngészési élményt a ChatGPT for Chrome, egy hatékony keresőbővítménnyel, amely a ChatGPT 4 mesterséges intelligencia képességeit közvetlenül a böngészőjébe integrálja. Ez a bővítmény zökkenőmentesen jeleníti meg a ChatGPT intelligens válaszait a keresőmotorok találatai mellett a Google, a Bing és más keresőmotorok találatai mellett, pontosabb és átfogóbb keresési élményt nyújtva.

A ChatGPT for Chrome legfontosabb előnyei:

 • Egyszerű hozzáférés: Gyorsan hozzáférhet a ChatGPT-hez a böngésző bővítményén felugró ablakon keresztül anélkül, hogy külön weboldalra vagy alkalmazásba kellene navigálnia.
 • Pontos keresés: Pontos, tömör, AI által generált válaszokat kaphat valós időben, a hagyományos keresőmotor eredmények mellett.
 • Kiemelt kódok: Az AI által generált válaszokban azonosított és kiemelt kódrészletek könnyedén olvashatók és érthetők.
 • Sötét üzemmód: A sötét üzemmód gyenge fényviszonyok mellett sem erőlteti meg a szemet olvasás közben
 • Vágólapra másolás: Könnyedén másolhat szöveget a beszélgetésből a vágólapra, hogy azt más alkalmazásokba vagy dokumentumokba illeszthesse.

Jasper Chrome bővítmény

Tapasztalja meg a problémamentes szövegírás folyamatát a Jasper Everywhere böngészőbővítménnyel, amely a mesterséges intelligencia használatával segítséget nyújt a szövegírási feladatokhoz.

A Jasper Everywhere legfontosabb előnyei:

 • Zökkenőmentes integráció: Hozzáférés több mint 60 sablonhoz az Ön által leggyakrabban használt platformokon, beleértve a Gmailt, a Google Docs-t, a WordPress-t, a Webflow-t, a Canvát és még sok mást.
 • Gyorsítsa fel a tartalomkészítést: A Jasper mesterséges intelligencia segítségével 10x gyorsabban hozhat létre kiváló minőségű tartalmat, így szövegírő alkalmazása nélkül növelheti a tartalommarketingjét.
 • SEO optimalizálás: Kulcsszavakban gazdag, plágiummentes blogcikkek létrehozása keresőoptimalizálva
 • Fokozza a hirdetések konverzióját: Írjon és teszteljen több szövegváltozatot az értékesítés fokozása és a hirdetésköltés megtérülésének (ROAS) javítása érdekében.

Compose AI

Alakítsa át az írás élményét a Compose AI, egy innovatív eszközzel, amely a mesterséges intelligencia segítségével felgyorsítja az írás folyamatát. Írjon e-maileket, hozzon létre dokumentumokat és csevegjen gyorsabban, mint valaha, mivel a Compose AI automatizálja az írást a különböző platformokon.

A Compose AI legfontosabb előnyei:

 • AI által vezérelt szöveggenerálás:  Írja be //, hogy a mesterséges intelligencia szöveget generáljon blogbejegyzésekhez, marketingszövegekhez, bekezdésekhez, mondatokhoz, címsorokhoz, kutatásokhoz és így tovább.
 • Autokiegészítés: Takarítson meg időt a gépeléssel a fő funkcióval, az Autokiegészítéssel, amely gépelés közbeni kiegészítéseket biztosít. Egyszerűen csak nyomja meg a Tab billentyűt a javaslat elfogadásához.
 • E-mail készítés: Hozzon létre email üzeneteket a Compose Now, az e-mail írás mesterséges intelligencia asszisztensével.
 • Egyszerű e-mail válasz: Válaszoljon az e-mailekre egyetlen kattintással, mivel az AI az eredeti e-mailre utaló válaszokat generál.
 • Újrafogalmazás: A szöveg kiemelésével könnyedén átfogalmazhatja mondatait anélkül, hogy újra kellene írnia a szöveget

Fireflies.ai

Emelje magasabb szintre a megbeszélések élményét a Fireflies böngészőbővítménnyel, amely közvetlenül a böngészőből rögzíti a Google Meet megbeszéléseket. A Fireflies segítségével Ön a beszélgetésre koncentrálhat, a jegyzetelést pedig a mesterséges intelligenciára bízhatja.

A Fireflies tökéletes különböző alkalmazásokhoz, beleértve az értékesítési megbeszéléseket, toborzást, ügyfél visszajelzéseket, belső megbeszéléseket, podcastingot, online eseményeket, webináriumokat, tanfolyamokat, termékkutatást és marketing felméréseket.

A Fireflies főbb jellemzői:

 • Megbeszélések felvételei és átiratai: Automatikusan rögzítheti és rendszerezheti az összes Google Meet beszélgetését a munkaterületén, időbélyegzővel ellátott jegyzetekkel, hangfelismeréssel és hanglejátszással.
 • AI összefoglalók és jegyzetek: AI által generált összefoglalókat és jegyzeteket készíthet
 • Kiemelt témák és feladatok felismerése: Egyszerűen azonosíthatja az értekezletek során megvitatott fontos témákat és feladatokat.
 • Előadó azonosítása: Az egyes előadók felismerése az ülés során.
 • A lejátszási sebesség beállítása: Nézze vissza a tárgyalási felvételeket 2x-es sebességgel
 • Soundbite és Snippet készítés: Megosztható részleteket generálhat a felvételből.
 • Letölthető szövegek: A szöveg különböző formátumokban, például CSV, PDF és DOCX formátumban exportálhatók.
 • Beszélgetés intelligencia: A megbeszélések adatainak elemzése értékes információkért.
 • Csapat munkaterületek: Hatékony együttműködés a csapattagokkal.

Text to Speech Reader

Alakítsa át az olvasás élményét a Readme TTS, egy hatékony Chrome bővítmény segítségével, amely a szövegből beszéddé váló technológiát és a ChatGPT OpenAI-t használja, hogy az írott tartalmakat felolvassa. Weboldalakat, PDF-eket és e-könyveket hallgathat természetes hangon és fejlett nyelvfeldolgozó algoritmusok segítségével gyors összefoglalókat kaphat szövegekről és videókról.

Legfontosabb jellemzők:

 • Könnyed szöveg-beszéd átalakítás
 • Többnyelvű támogatás
 • Testreszabható beszédsebesség
 • Felhasználóbarát kezelőszervek: lejátszás/szünet, ugrás és hangerőszabályozás
 • Férfi vagy női hang választása
 • Konvertálandó szöveg kiválasztása
 • Kompatibilitás PDF-ekkel és e-könyvekkel
 • Weboldal összefoglalása
 • Videóösszefoglaló kompatibilitás olyan platformokkal, mint a YouTube és a Vimeo

Otter.ai

Mondjon búcsút a kézi jegyzetelésnek, és üdvözölje Otter-t, a mesterséges intelligenciával működő tárgyalási asszisztenst, amely hangfelvételt készít, jegyzeteket ír, diákat rögzít és összefoglalókat készít. Az Otter saját fejlesztésű mesterséges intelligenciája valós idejű tárgyalási jegyzeteket készít és elősegíti a résztvevők közötti együttműködést. Az Otter Assistant az Microsoft Outlookhoz vagy a Google Calendarhoz csatlakozva automatikusan csatlakozik a virtuális megbeszélésekhez, hogy rögzítse és átírja azokat, miközben az élő átiratokat interaktív kiemelés és kommentálás céljából megosztja.

Az Otter.ai Chrome bővítmény intelligens módon észleli a virtuális találkozók linkjeit a böngészőben vagy a naptári eseményekben, így könnyedén elküldheti az Otter Assistantot, hogy minden kritikus pillanatot megörökítsen. A bővítmény kompatibilis a Zoom, a Google Meet és a Google Calendar szolgáltatásokkal.

Legfontosabb jellemzők:

 • AI generált tárgyalási jegyzetek 
 • Automatikus részvétel az értekezleteken az Otter Assistant segítségével
 • Élő átiratok a közös szerkesztéshez és kommentáláshoz
 • Zökkenőmentes integráció a Microsoft Outlook, Google Calendar, Zoom és Google Meet programokkal
 • Diák és összefoglalók rögzítése az átfogó dokumentációhoz

Scalenut AI Chrome bővítmény

Bemutatjuk Scalenut Content AI, egy hatékony Chrome bővítményt, amelyet a hatékony szövegírásra terveztek. A mesterséges intelligenciával működő íróasszisztens a Gmail, a Facebook, a LinkedIn, a Quora, Twitter és más oldalakon is működik és segít, hogy könnyedén hozzon létre magával ragadó tartalmakat.

Legfontosabb jellemzők:

 • Másolatok készítése különböző feladatokhoz.
 • Transzformálja az ismétlődő szöveget plágiummentes alternatívákkal.
 • Bekezdéseket generál
 • Befejez egy félbehagyott szöveget
 • Bonyolult mondatokat alakít át tömör, könnyen olvasható változatokká.

Használja ki a mesterséges intelligenciával támogatott írás erejét a Scalenut Content AI segítségével.

QuillBot

Fejlessze írását a QuillBot Chrome bővítményével, amely nyelvtani ellenőrzést, parafrazáló eszközt és összegzőt kínál. Csatlakozzon a több mint 30 millió felhasználóhoz.

Legfontosabb jellemzők:

 • Nyelvtani ellenőrző: Felismeri és kijavítja a nyelvtani hibákat
 • Átfogalmazási eszköz: Segít átfogalmazni egy adott szöveget
 • Összefoglal: Összefoglalja az adott szöveget egy rövidebb, tömörebb verzióba

AI tree Chrome bővítmény

Ez a figyelemre méltó Chrome bővítmény kényelmes és gyors hozzáférést biztosít a legfelkapottabb AI alkalmazások széles köréhez. Egyszerűsítse napi feladatait a legmodernebb AI eszközök erejével, amelyek mindegyike közvetlenül megtalálható ebben a bőbítményben.

Következtetés

Összefoglalva, az AI-alapú Chrome bővítmények digitális életünk nélkülözhetetlen részévé váltak, segítve minket az időmegtakarításban, a hibák csökkentésében és az általános online élmény javításában.

Ezek az élvonalbeli eszközök a felhasználók széles körét szolgálják ki, a diákoktól és a szakemberektől kezdve a tartalomkészítőkig és a kutatókig. Ahogy a mesterséges intelligencia tovább fejlődik, még több innovatív és hatékony megoldásra számíthatunk, amelyek tovább forradalmasítják az internettel való kapcsolatunkat. Ezeknek a mesterséges intelligencia által vezérelt eszközöknek a befogadása nemcsak abban segít, hogy előrébb járjunk, hanem képessé tesz bennünket arra is, hogy produktívabbak legyünk.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó bejegyzések

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát, és azt a lehetőséget, hogy egyéni LLM-eket (Large Language Models) hozzon…

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

A Clearview AI arcfelismerő cég elárulta, hogy közel egymillió keresést futtatott le az amerikai rendőrség számára.

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Az olasz adatvédelmi hatóság közölte, hogy hajlandó feloldani a ChatGPT-tilalmat, ha az OpenAI teljesít bizonyos feltételeket.

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart a híreket követően, miszerint egy érzelmek felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia rendszert fejleszt. (Zoom IQ)

Kiemelt AI hírek

Kapcsolódó bejegyzések

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát, és azt a lehetőséget, hogy egyéni LLM-eket (Large Language Models) hozzon…

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

A Clearview AI arcfelismerő cég elárulta, hogy közel egymillió keresést futtatott le az amerikai rendőrség számára.

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Az olasz adatvédelmi hatóság közölte, hogy hajlandó feloldani a ChatGPT-tilalmat, ha az OpenAI teljesít bizonyos feltételeket.

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart a híreket követően, miszerint egy érzelmek felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia rendszert fejleszt. (Zoom IQ)

Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elsőként értesülhet a legfrissebb AI hírekről.