Friss hírek AI szoftverekről, fejlesztésekről

Míg egyesek attól tartanak, hogy az AI helyettesítheti a munkájukat, mások hasznos eszközként tekintenek rá. Cikkünkben összeszedtük a legjobb AI tartalomgenerátorokat.
legjobb AI tartalomgenerátorok

Az egyik terület, ahol a mesterséges intelligencia jelentős előrelépéseket tett, az nem más, mint az  AI tartalomgenerátorok. A mesterséges intelligenciával működő eszközök ma már képesek olyan írott, hang- és videotartalmakat előállítani, amelyek – a gyakorlatlan szem számára – megkülönböztethetetlenek az emberek által létrehozott tartalmaktól. A munkahelyek megszűnésével kapcsolatos aggodalmak ellenére az AI értékes eszköznek bizonyult a tartalomkészítők számára. Az AI segítségével az szövegírók, marketingesek és más tartalomkészítők automatizálhatják a hétköznapi feladatokat.

A AI által generált tartalom azonban nem mentes a hibáktól. Az OpenAI és a Google figyelmeztette a felhasználókat a „hallucináló” chatbotokra. Továbbá az AI chatbot időnként tényszerűen pontatlan tartalmakat produkál, ami  nem elhanyagolható tényező, különösen, ha összetett vagy árnyalt témákról írnak, ahol a kontextus és a pontosság kritikus fontosságú. Azoknak a munkáltatóknak, akik a tartalomért felelős munkatársaikat AI-val kívánják helyettesíteni, kétszer is meg kell ezt gondolniuk, mivel gyakran még mindig szükség van emberi közreműködésre annak biztosításához, hogy a tartalom pontos és releváns legyen a célközönség számára.

Ebben a cikkünkben a ma elérhető legjobb mesterséges intelligencia tartalomgenerátorokat mutatjuk be. A szövegíró eszközöktől a videó- és hangkészítő platformokig ezek az AI tartalomgenerátorok segíthetnek a tartalomkészítőknek időt megtakarítani és racionalizálni a munkafolyamatokat. Rávilágítunk az egyes eszközök előnyeire és korlátaira is, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az AI által generált tartalomból.

Szövegírás

Hypotenuse AI

Forrás: hypotenuse.ai

Hypotenuse 49 sablont kínál különböző típusú tartalomkészítéshez, többek között blogcikkekhez, termékleírásokhoz, közösségi média hirdetések szövegezéséhez és tartalmi ötleteléshez.

A Hypotenuse egyik kiemelkedő funkciója a „Content Detective” eszköz, amely segíthet az íróknak a cikkek tényszerű tartalmának felkutatásában. Ez különösen hasznos a diákok, riporterek és újságírók számára, akiknek biztosítaniuk kell tartalmaik pontosságát. További funkciók közé tartozik egy felhasználóbarát, Hypochat nevű mesterséges intelligencia chatbot, amely integrálva van a GPT-4 -vel és egy mesterséges intelligencia képgenerátorral. Emellett a Shopify kereskedők szinkronizálhatják a Hypotenuse-t, hogy automatikusan generáljanak tartalmat a webáruházuk számára.

Bár a Hypotenuse értékes eszköz lehet a tartalomkészítéshez, fontos megjegyezni, hogy az általa generált tartalom néha általánosnak és ismétlődőnek hangozhat. Felhasználóként továbbra is kreatív inputot kell adnia és finomhangolnia kell a kimenetet, hogy az megfeleljen az Ön egyedi igényeinek.

Előnyök:

 • Célzott termékek a különböző típusú tartalomkészítéshez
 • Segíthet a tényszerű tartalom kutatásában

Hátrányok:

 • Általános és ismétlődő hangzású tartalom

Copy AI

Forrás: copy.ai

Copy AI több mint 90 eszközt és sablont kínál, amelyek segítségével a vállalkozások hatékony értékesítési és marketingkampányokat hozhatnak létre az AI kihasználásával. A platform lehetőséget kínál személyre szabott reklámszövegek készítésére, SEO-barát tartalmakkal ellátott hosszú blogbejegyzések írására.

A platform továbbá nyílt API-val büszkélkedhet, amely zökkenőmentesen integrálható a CRM- vagy értékesítési automatizálási platformokkal, lehetővé téve az üzlettulajdonosok számára teljes termékkatalógusok, személyre szabott hideg e-mailek és LinkedIn InMail elérések létrehozását. Mindazonáltal fontos megjegyezni, hogy a Copy AI által generált tartalom viszonylag általános és hiányzik belőle a kreativitás, ezért erősen ajánlott, hogy egy szerkesztő vagy tapasztalt szövegíró vizsgálja felül és finomítsa a tartalmat, hogy biztosítsa a pontosságot és kreatív hangulatot adjon neki.

A Copy AI 2022 októberében 10 millió dolláros finanszírozási kört zárt le.

Előnyök:

 • Végponttól-végpontig tartó értékesítés & marketing tartalmak generálása
 • Több mint 90 tartalomtípus felfedezése
 • 2,000 ingyenes szó havonta

Hátrányok:

 • Általános tartalom, amelyből hiányzik a kreativitás
 • Pontatlan információkat generálhat

Writesonic

Forrás: writesonic.com

Több mint 80 funkcióval és a GPT-3-mal integrálva, Writesonic számos olyan tartalomgeneráló eszközzel rendelkezik, amelyeket más hasonló platformok is kínálnak, például cikkek és blogbejegyzések generálása; e-kereskedelmi termékleírások; hirdetési és marketing szövegek Facebook, LinkedIn és Twitter számára; weboldal szövegek SEO meta tagekkel; hideg e-mailek, személyes és vállalati életrajzok; sajtóközlemények és még sok más. A hasonló platformokhoz hasonlóan a felhasználóknak egyszerűen csak be kell adniuk egy témát, hogy az AI címötleteket, vázlatot és bevezetőket generáljon. 

Ami megkülönbözteti a többitől, az néhány olyan egyedi funkció, amely más AI tartalomgenerátor platformokon nem található meg, például YouTube leírások, címek, ötletek, bevezető és vázlatok; ingatlanhirdetések leírása; és olyan szövegíró specifikus eszközök, mint az AIDA keretrendszer és a Pain-Agitate-Solutions.

Összességében igazán átfogó eszköztárat kínál a tartalomkészítéshez. A felhasználók azonban arról számoltak be, hogy a mesterséges intelligencia nyelvtani hibákat vét, ami azt jelenti, hogy a végső kimenetet le kell lektorálni és szerkeszteni.

Előnyök:

 • Felhasználóbarát sablonok egyértelmű utasításokkal
 • Rengeteg sablon, amelyek közül választhat a különböző típusú tartalmak létrehozásához
 • API a fejlesztők számára, hogy integrálhassák a terméket a technológiai stackjükbe

Hátrányok:

 • Nyelvtani hibák az általa generált tartalomban

Jasper AI

Forrás: jasper.io

A Writesonic közvetlen versenytársa, Jasper AI több mint 50 szövegírási sablont kínál, köztük blog bemutatókat és történetmesélőket. Azt állítja, hogy mesterséges intelligenciáját „a világ legjobb SEO és Direct Response Marketing szakértői képezték ki eredeti, kreatív tartalmak írására”. A platform képes SEO rangú tartalmakat létrehozni, szövegváltozatokat készíteni a közösségi média hirdetési konverziók növelésére és több mint 25 különböző nyelvre fordítani a szövegeket.

Dave Rogenmoser vezérigazgató szerint a Jasper 2021-ben 45 millió dolláros bevételt ért el több mint 70 000 ügyféltől.

Előnyök:

 • Több projekt különböző mappákba szervezhető
 • Szinte ember által írt tartalamakat képes generálni
 • API a fejlesztők számára, hogy integrálhassák a terméket a technológiai stackjükbe

Hátrányok:

 • Drága előfizetés

Videó

Pictory

Forrás: pictory.ai

Pictory egy olyan videokészítő platform, amely mesterséges intelligenciát használ arra, hogy hosszú formátumú tartalmakból, például videóhívás felvételekből és blogbejegyzésekből rövid videókat hozzon létre. A szkripteket videós értékesítési levelekké is képes alakítani, stock felvételekkel, zenével és hangalámondással kiegészítve. A videók automatikusan feliratokat kapnak. 

A platform több mint 40 videósablont kínál többféle animációval és stílussal, testreszabható sablonokat, valamint a videofájlok mappákba rendezésének lehetőségét ügyfelek és projektek alapján.

Előnyök:

 • Könnyű használat a szöveghez illeszkedő videók kiválasztásakor
 • Intuitív felhasználói felület
 • Automatikusan eltávolítja a töltelékszavakat

Hátrányok

 • Korlátozott számú használható mesterséges intelligencia szöveg-beszéd hangok
 • Nem használhat előre felvett hangalámondást minden diához

Synthesia

Forrás: synthesia.io

Synthesia egy mesterséges intelligenciával megspékelt videógeneráló platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan készítsenek videókat mesterséges intelligencia avatárokkal több mint 120 nyelven. Tartalmaz sablonokat, képernyőfelvevőt, médiatárat és egyebeket.

A felhasználók több mint 85 valósághű és változatos avatár közül választhatnak, hogy bemutatóként szolgáljanak videóikban, vagy létrehozhatnak egy egyéni AI avatárt. A TikTok-hoz tartozó robotikus hangalámondásokkal ellentétben a Synthesia lehetőséget kínál emberi hangalámondások hozzáadására, több mint 120 nyelvhez és akcentushoz való hozzáféréssel. A hangalámondások szerkeszthetők, és zárt feliratokat is tartalmaznak.

Még mindig nyilvánvaló azonban, hogy a videók mesterséges intelligencia által generáltak és nem érnek fel az emberi kreativitással. 

Előnyök:

 • Feltöltheti márkaarculati eszközeit a videóban való felhasználásra.
 • Hozzáférés jogdíjmentes médiaeszközökhöz
 • Jogdíjmentes háttérzene

Hátrányok:

 • Nincs API-hozzáférés.
 • A videók szabványos „stílust” követnek, és hiányzik belőlük a kreativitás.

Studio D-ID

Forrás: studio.d-id.com

Studio D-ID egy olyan videokészítési platform, amely a Stable Diffusion segítségével a vállalkozásoknak segít avatár előadók készítésében. Fejlett gépi tanulás algoritmusai segítségével a Studio D-ID képes személyre szabott videókat létrehozni számos paraméter, például a célközönség, a márkaüzenet és a kívánt hangnem alapján. A vállalat egy szemtől-szembe beszélgető AI chatbotot is elindított, amely a ChatGPT technológiáit és saját AI megoldásait ötvözi.

A platform felhasználóbarát kezelőfelületet, valamint sablonok és testreszabási lehetőségek széles választékát kínálja, így minden méretű vállalkozás számára egyszerűvé teszi a professzionális minőségű videók készítését. 

Előnyök:

 • Gyors és hatékony videókészítési folyamat
 • Felhasználóbarát felület és testreszabási lehetőségek

Hátrányok:

 • Korlátozott kontroll a kreatív folyamat felett a hagyományos videógyártási módszerekhez képest
 • Egyes testreszabási lehetőségeket a platform algoritmusai korlátozhatnak.
 • A mesterséges intelligencia technológiát nem ismerő felhasználók számára bonyolult lehet a használata.

Hang

Murf

Forrás: murf.ai

Murf AI lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szöveget azonnal valósághű hangokká alakítsák át. A több mint 120+ élethű hang széles választékával, amely 20 különböző nyelven áll rendelkezésre, kiváló eszköz különböző alkalmazásokhoz, például magyarázó videókhoz, podcastokhoz, e-learning tartalmakhoz és promóciós videókhoz való hangalámondások készítéséhez. A szoftver hatalmas hangkönyvtárat biztosít a felhasználók számára, amelyből választhatnak, így szabadon kísérletezhetnek a hangmagassággal, a hangsúlyokkal és az írásjelekkel, hogy hatékonyabban közvetíthessék üzenetüket.

Ezenkívül a Murf AI rendelkezik egy hangváltó funkcióval, amely az otthoni felvételeket professzionális hangzású szinkronhangokká alakíthatja át. Végül a szoftver egy felhasználóbarát stúdióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan hozzanak létre hangfelvételeket.

Előnyök:

 • Gyors és hatékony hangkészítési folyamat
 • Kiváló minőségű hangok, amelyek természetes emberi hangzásúak
 • Széles körű testreszabási lehetőségek

Hátrányok:

 • Az ingyenes verziója rendkívül korlátozott felhasználást biztosít

Eleven Labs

Forrás: elevenlabs.io

A 2022-ben egy volt Google gépi tanulási mérnök és egy volt Palantir telepítési stratéga által alapított Eleven Labs szintén egy AI text-to-speech generátor platform, amely fejlett gépi tanulási algoritmusok segítségével bármilyen szöveget – egyetlen mondattól kezdve egy egész könyvig – hanggá alakít. A felhasználók élethű hangokat klónozhatnak mintákból, klónozhatják saját hangjukat, vagy teljesen új hangokat hozhatnak létre.

A vállalat jelenleg kiválasztott kiadókkal együtt dolgozik egy dedikált munkaállomáson a hangalámondás szerkesztéshez, amely 2023 első negyedévében kerül a platformhoz. Az AI szinkronizálási eszköz, amelyet a tervek szerint még az idén kiadnak, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen hanganyagot vagy videót automatikusan más nyelven szólaltassanak meg, mindezt úgy, hogy az eredeti beszélő hangja megmaradjon. Az Eleven Labs AI még olyan érzelmeket is ki tud fejezni, mint a boldogság, a szomorúság és a düh.

Előnyök:

 • Gyors és hatékony hangkészítési folyamat
 • Élethű hangok

Hátrányok:

 • A hangkimenet nem a legjobb minőségű

Uberduck

Forrás: uberduck.ai

Uberduck egy nyílt forráskódú hangalapú mesterséges intelligencia közösség és szöveg-beszéd generátor, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 5000 hanggal mesterséges intelligenciájú hangalámondást hozzanak létre. A felhasználók saját hangjukat is szintetizálhatják egy egyéni hangklón segítségével, hangalkalmazásokat készíthetnek az Uberduck API-jával, és rapvideót vagy dalt készíthetnek AI és referenciahangok felhasználásával.  

A projektet 2020-ban alapította a rap producer Zach Wener és mostanában leginkább mémek készítésére használják. Azonban nem rendelkezik olyan kifinomult hangkészítő eszközökkel, mint a Murf vagy az Eleven Labs.

Előnyök:

 •  Rengeteg egyedi hangeffekt.
 • Képes rapszövegeket generálni az AI segítségével.

Hátrányok:

 • A weboldaluk elég primitív megjelenésű.
 • Nincs egyértelmű információ az egyes funkciókról.

Következtetés

Az AI tartalomgenerátorok egyre inkább elterjedtek, ami jelentős változást eredményezett abban, ahogyan az emberek a tartalomkészítéshez viszonyulnak. A munkáltatók fontolóra veszik az AI alapú eszközök használatának lehetséges előnyeit, például a nagyobb hatékonyságot és a költségmegtakarítást, amikor a személyzetüket AI-val helyettesítik. Ugyanakkor fontos figyelembe venni az ilyen döntések etikai vonatkozásait és lehetséges következményeit, például a kreativitás csökkenését és a társadalmi egyenlőtlenségeket.

Ezen túlmenően felhasználóként elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a mesterséges intelligencia által generált tartalmak korlátaival és lehetséges elfogultságaival. Bár a mesterséges intelligencia gyorsan és hatékonyan képes tartalmat generálni, nem helyettesíti az emberi kreativitást, intuíciót és szakértelmet. A felhasználóknak kritikus szemmel kell megközelíteniük a mesterséges intelligencia által generált tartalmakat és óvatosnak kell lenniük a téves vagy elfogult információkkal szemben.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó bejegyzések

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát, és azt a lehetőséget, hogy egyéni LLM-eket (Large Language Models) hozzon…

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

A Clearview AI arcfelismerő cég elárulta, hogy közel egymillió keresést futtatott le az amerikai rendőrség számára.

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Az olasz adatvédelmi hatóság közölte, hogy hajlandó feloldani a ChatGPT-tilalmat, ha az OpenAI teljesít bizonyos feltételeket.

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart a híreket követően, miszerint egy érzelmek felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia rendszert fejleszt. (Zoom IQ)

Kiemelt AI hírek

Kapcsolódó bejegyzések

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát a Tongyi Qianwen-t

A kínai technológiai óriás Alibaba bemutatta a ChatGPT riválisát, és azt a lehetőséget, hogy egyéni LLM-eket (Large Language Models) hozzon…

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

Clearview AI-t használt az amerikai rendőrség majdnem 1millió kereséshez

A Clearview AI arcfelismerő cég elárulta, hogy közel egymillió keresést futtatott le az amerikai rendőrség számára.

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Olaszország feloldja a ChatGPT tilalmat, ha az OpenAI kijavítja az adatvédelmi problémákat

Az olasz adatvédelmi hatóság közölte, hogy hajlandó feloldani a ChatGPT-tilalmat, ha az OpenAI teljesít bizonyos feltételeket.

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart az érzelemérzékelő AI miatt (Zoom IQ)

A Zoom nagy port kavart a híreket követően, miszerint egy érzelmek felismerésére alkalmas mesterséges intelligencia rendszert fejleszt. (Zoom IQ)

Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elsőként értesülhet a legfrissebb AI hírekről.